Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Μπράβο μας

Συνημμένη Εικόνα: normal_Banksy-Follow-Your-Dreams-2560x1600.jpg





 


Ένα μεγάλο μπράβο στον Ελληνικό λαό, που υπέκυψε, στο περίπου 30% που επέλεξε την Νέα Δημοκρατία!

Ένα μεγάλο μπράβο στους ψηφοφόρους που επέλεξαν να σαμποτάρουν μια ενδεχόμενη εναλλακτική κυβέρνηση, και προτίμησαν να μας κυβερνήσουν πάλι τα ίδια κόμματα που έχουν ξεπουλήσει την χώρα τα τελευταία περίπου 30 χρόνια!

Μπράβο, που σκεπτόμενοι το μαύρο μέλλον των παιδιών τους και τις καταστροφικές συνέπειες του Μνημονίου, κάποιοι προτίμησαν τον δρόμο της ευθύνης, δηλαδή της υποταγής, για να έρθει μία ανάπτυξη με δουλείες για όλους (ο τόνος δεν μου ξέφυγε)! Μπορεί ο μισθός να φτάσει τα 200Ε, αλλά, βρε αδερφέ, θα είμαστε στην Ευρώπη και στο Ευρώ!

Συγχαρητήρια στο σαμποτάζ στον ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα που, παρ’ ότι σύμφωνα με διεθνείς εκτιμήσεις τα Μνημόνια μάλλον οδηγούν σε πιθανό εξαναγκασμό αποχώρησης από την Ευρωζώνη, θα έφερνε την Δραχμή επειδή θα αντιδρούσε στο Μνημόνιο που τόσο καλύτερη θα κάνει την ζωή μας (όσων ακόμη έχουν δουλειά, σύνταξη!).

Ο λαός στις 17 Ιούνη, παρα τις προσδοκίες, σε ένα μεγάλο ποσοστό του επέλεξε Μνημόνιο, νομιμοποίησε τις αυτοκτονίες! Η Τρόικα, που περίμενε τον σχηματισμό Κυβέρνησης, ξαναχτυπά! Χαίρομαι που εκλέχθησαν οι αντιπρόσωποι που θα διαπραγματευτούν υπερ του λαού, όπως τον κ. Βενιζέλο κάτι μήνες πριν. Η σωτηρία της πατρίδας είναι ο εθνικός σκοπός, και ακόμη και όλος ο πληθυσμός να πεινάσει, θα το κάνει μετα χαράς για την Ελλαδάρα! Την Ελλάδα που λέει ΝΑΙ στο ΔΝΤ και ΝΑΙ στην τρομοκρατία των εγχώριων και όχι μόνο δυνάμεων!
Και τώρα σοβαρά….

ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!

Από εδώ και πέρα, αρχίζει ένας δύσκολος αγώνας!

Το Μνημόνιο, έχει κοστίσει στην Ελλάδα αυτοκτονίες, διχόνοια, βία, φτώχεια, και θα φέρει και το τέλος της χώρας, αν το αφήσουμε να συνεχίσει. Απέναντι στο ποσοστό των πολιτών μας που επέλεξαν να μας καταστρέψουν ΚΙ ΑΛΛΟ το μέλλον, ας στήσουμε ένα δυνατό αντι-μέτωπο. Η Κυβέρνηση, αν αυτή σχηματιστεί σύμφωνα με τις προβλέψεις και περιέχει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, πρέπει να πέσει το συντομότερο!

Σε όσους νομίζουν ότι ‘πρέπει να κυβερνηθούμε άμεσα’, θα σας ρωτήσω το πολύ λογικό… Με ΠΟΙΑ Κυβέρνηση να κυβερνηθούμε? Με τους προσκυνητές της λιτότητας που μας κατέστρεψε? Καλύτερα να γίνονται συνέχεια εκλογές, από το να περάσουν τα μέτρα που προβλέπουν….

Θα δούμε μάλλον αύξηση στο πετρέλαιο, δράμα με τα χαράτσια, ιδιωτικοποιήσεις ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ και δίδακτρα σε Πανεπιστήμια που κλείνουν από έλλειψη πόρων, νέες απολύσεις, σκληρή καταστολή στην φωνή της διαμαρτυρίας που θα λάβει νέες διαστάσεις, ‘νόμο και τάξη’, ανάπτυξη με ‘ανταγωνιστικούς’ μισθούς Βουλγαρίας και ‘τιμές Βρυξελών’ όπως έχει πει και εκπρόσωπος της… ΝΔ... Και άλλα πολλά, με το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΛΙ συν-ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΗ, το ΠΑΣΟΚ που αγωνιστήκαμε να διώξουμε, και που ο λαός κατάφερε να το βάλει από το παράθυρο!

Πρέπει να μην τους αφήσουμε να συνεχίσουν το θρίλερ! Όλοι στους δρόμους με την πρώτη αφορμή, να τους ανατρέψουμε την Κυβέρνηση! Δεν έχουμε όλοι καταλάβει τί ιστορικές στιγμές βιώνουμε, και αυτό φάνηκε στις κάλπες…

Νομιμοποιήσαμε πλέον επίσημα την Χρυσή Αυγή, μία νομιμοφανή συμμορία Νεοναζιστών που θεωρούν ανδρισμό το να τραμπουκίζουν, ανθελληνισμό την διαφορετική γνώμη, κοινωνικό έργο την βία, και τους δώσαμε την βουλευτική ασυλία να διαπρέψουν! Προκειμένου να μην αντιμετωπίσουμε ουσιαστικά το πρόβλημα της εγκληματικότητας (δηλαδή να κάνουμε π.χ κινητοποιήσεις διαρκείας έξω από Βουλή, αρμόδια Υπουργεία κτλπ για το θέμα) προτιμήσαμε να κλείσουμε τα μάτια και να στραφούμε στην εύκολη λύση.

Νομιμοποιήσαμε τα καθόλου αθωότερα κόμματα-μαφίες

ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, που όλα αυτά τα χρόνια δεν πολιτεύονταν, αλλά παρασιτούσαν και διέφθειραν! Μόνο να διορίζουν και να τρώνε ξέρουν, και το έκαναν με την στήριξή μας…. Μην ξεγελάτε τον εαυτό σας, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Η μέν Χ.Α είναι μία εγκληματική συμμορία, αλλά τουλάχιστον το ξέρουμε και δεν προσποιούνται τους δημοκράτες (τουλάχιστον μέχρι τώρα), ενώ τα λαμόγια των δύο γνωστών κομμάτων, φοράνε μία γραβάτα, πουλάνε την περιουσία μας και το ονομάζουν ευθύνη. Και τα μέτρα που περνάνε, θα έλεγα ότι τα ψηφίζουν και τα εφαρμόζουν καθόλου δημοκρατικά.

Και στις δύο περιπτώσεις, δηλαδή, έχουμε και θα έχουμε δολοφονικές επιθέσεις! Απλά στην μία περίπτωση είναι ωμές και θορυβώδεις, ενώ στην άλλη… με το γάντι!
Και σε όλα αυτά, θα προσθέσω το μεγάλο ΝΑΙ που είπαμε στους ‘φίλους’ Ευρωπαίους, που παρ’ ότι μας συμπεριφέρονται σαν τον φτωχό συγγενή, εμείς δεχόμαστε την τρομοκρατία τους και ψηφίζουμε τα κόμματά τους! Μπράβο Ελλάδα!

ΩΣ ΠΟΤΕ ???????????????????????

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ? ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ!

Αν ο Έλληνας ήταν ξύπνιος, ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να είναι πρώτο κόμμα, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο Κοινοβούλιο στην θέση της Χ.Α, μέσα και οι Οικολόγοι, που το αντίστοιχο κόμμα στο εξωτερικό έχει θερμότερη κοινή αποδοχή, όπως στην πραγματικά πολιτισμένη Ευρώπη που εκθιάζουμε μόνο όταν υπάρχει σκοπιμότητα, η Χ.Α στο 0,8% που είχε κάποτε, το ΠΑΣΟΚ εκτός Κοινοβουλίου, και η ΝΔ στο 7% για αρχή...

ΚΚΕ και ΔΗΜ.ΑΡ, όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν… Και όσοι με παρεξηγήσουν για την διάθεσή μου απέναντί στα δύο τελευταία ‘αριστερά’ κόμματα, θα παρακαλούσα την ψυχραιμία σας. Αναλογιστείτε τις πράξεις τους τον τελευταίο καιρό, δείτε τις δηλώσεις τους από την βραδιά των εκλογών (ειδικά της κ. Παπαρήγα : “Το δεύτερο αρνητικό(…) είναι η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ”, ή την έμμεση διάθεση Κουβέλη να συνεργαστεί με το μαύρο μπλόκ του Μνημονίου) και ξανασκεφτείτε το!
Με το αποτέλεσμά μας, αποδεχόμαστε την περαιτέρω καταστροφή… Και για άλλη μια φορά οι λίγοι, επέβαλλαν την βλακεία τους στους πολλούς…

Και μία διασάφηση! Ο λαός δεν ψήφισε την συνεργασία των κομμάτων, όπως λένε εδώ και κοντά δύο μήνες τα διεφθαρμένα Μέσα. Ο λαός απλά είναι διχασμένος, απογοητευμένος από τα παραδοσιακά κόμματα και το πρωτοφανές ξεπούλημα της χώρας, και έχει στραφεί σε πολλές κατευθύνσεις. Δεν σημαίνει ότι θέλει όλοι να συνεργαστούν, μην τα μπερδεύετε! Ο λαός στις 17 ειδικά, διχάστηκε με το ψευτοδίλλημα ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ (τώρα θα δείτε ποιος θα φέρει το εθνικόν μας νόμισμα!) και κατά τ’ άλλα στράφηκε στους ‘μικρούς’, έστω και λιγότερο από την προηγούμενη φορά.

Αρχίζει ο Πόλεμος… Το μόνο θετικό είναι η ιστορική άνοδος της Αριστεράς, που δίνει ελπίδα!
Σαν πολίτης της Αθήνας, νέος και φοιτητής, απευθυνόμενος μόνο σε όλους εσάς που βγάλατε πάλι τους ίδιους στην εξουσία–και με δεδομένο ότι θα σχηματιστεί Μνημονιακή Κυβέρνηση (μακάρι να διαψευσθώ, ακόμη πιστεύω ότι μπορεί να μην ευδοκιμήσει συνεργασία με ΝΔ!)- σας λέω το εξής: ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Πηγή:TVXS.GR

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Θωμά,
    Έχετε το δικάίωμα να έχετε τις απόψεις σας και τις προτιμήσεις σας, κι αυτό το αντλείτε από το δημοκρατικό μας πολίτευμα.
    Αυτό που δεν έχετε δικαίωμα είναι ν αποκαλείτε τον εαυτόν σας ξύπνιο και να αμφιβάλετε για την εξυπνάδα και σοφία της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού επειδή δεν ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδη τα 3/4 του ελληνικού λαού.
    Επειδή κι εγώ είμαι νέος πιστεύω το αντίθετο από σένα. ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΈΦΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
    Ευχαριστώ λοιπόν τον ελληνικό λαό που με τη σοφή ετυμηγορία του στη κάλπη δημοκρατικότατα μου δίνει ελπίδα για το μέλλον κι έδιωξε από πάνω μου ένα μεγάλο άγχος μπρός τον κίνδυνο να εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ του διεφθαρμένου προσκολληθέντος σ' αυτό παλαιού ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΕΥΝΟΗΜΈΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πηγή:TVXS.GR
    ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤVXS ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ
    ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΞΥΠΝΙΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή