Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

Πόσα λεφτά το χρόνο βγάζουν οι 4 μεγαλοδημοσιογράφοι του MEGAΣύμφωνα με το περιοδικό Unfollow που κυκλοφορεί «τη διετία της κρίσης και του µνηµονίου η οικογένεια (ατοµικό εισόδηµα και εταιρεία) Πρετεντέρη δήλωσε κάτι παραπάνω από...700.000 ευρώ, ο Μανώλης Καψής 250.000 ευρώ, ο Νίκος Στραβελάκης 430.000 ευρώ, ο Παύλος Τσίµας 410.000 ευρώ και η Όλγα Τρέµη 480.000 ευρώ».

Το Unfollow επισημαίνει πως «Το τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο εργάζονται οφείλει εκατοντάδες εκατοµµύρια ευρώ σε τραπεζικά δάνεια. Και οι τράπεζες, τις οποίες ετοιµαζόµαστε να αναχρηµατοδοτήσουµε τη στιγµή που η λιτότητα µας σφίγγει ολοένα και περισσότερο, εξακολουθούν να χορηγούν δάνεια στο MEGA». Και φυσικά, τα συμβόλαιά τους ήταν ακόμα μεγαλύτερα, όταν στήριζαν τις προηγούμενες κυβερνήσεις που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία.

Και βέβαια η απορία παραμένει. Ο καλός αριστερός δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας είχε γράψει πέρσι «πώς γίνεται, μετά από 35 χρόνια εργασίας, κάποια από αυτά καλοπληρωμένης, να έχω στον τραπεζικό μου λογαριασμό ίσα-ίσα το ισόποσο των τριών επόμενων δόσεων του στεγαστικού μας δανείου, ούτε μια μετοχή, ούτε έναν off shore λογαριασμό».


Aυτά γράφει το περιοδικό Unfollow κι αν είναι σωστά, αυτοί το ξέρουν. Εμείς πάντα κρατάμε επιφυλάξεις σε τέτοιες περιπτώσεις, επειδή η κρίση οδηγεί τους δημοσιογράφους σε ανθρωποφαγία...


taxalia.blogspot.com/2012/10/4-mega.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/nJOIs+%28TaXalia:+Macedonia%27s+Nr.1+blog%29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου